Ydelser

Se herunder hvad CDP kan tilbyde af forskellige ydelser. Skulle du stå med en problemstilling du ikke umiddelbart finder svar på herunder, er du stadig velkommen til at tage kontakt. Måske kan vi alligevel hjælpe dig. Alternativt hjælper vi dig gerne den rigtige vej via vores fantastiske professionelle netværk.

Bygherrerådgivning

Er mine kontrakter fyldestgørende? Hvordan sikrer jeg mig at tid, pris og kvalitet er i overensstemmelse med mine forventninger? CDP kan hjælpe dig hele vejen igennem processen, lige fra udarbejdede af idégrundlag til afleveringsforretningen.

Statiske beregninger

Lad CDP beregne de korrekte dimensioner på dine bærende bygningsdele. Hvad end du bygger nyt, eller du foretager en mindre ombygning der involverer de bærende konstruktioner, kan CDP hjælpe dig trygt i mål med statiske beregninger. Udover selv beregningerne, forklares resultaterne på et let forståeligt sprog - din sikkerhed for at undgå misforståelser. CDP kan hjælpe dig med alle beregninger i konstruktionsklasse 1 (KK1)

Byggeteknisk køberrådgivning

Hvordan undgår du at købe et hus fyldt med fejl? Sikrer huseftersynsrapporten, i daglig tale tilstandsrapporten, mig 100% mod fejl og mangler? Lad CDP forklare hvad de forskellige punkter i tilstandsrapporten betyder, og lad os sammen gennemgå rapporten under en fremvisning. Vi kan italesætte de udfordringer der er, og vi kan give dig et velbegrundet overslag for hvad eventuelle udbedringer eller ombygninger vil koste.

Energiberegninger

Ved nybyggeri til beboelse, er der altid krav om udarbejdelse af en energiramme. Ved tilbygning eller ændret anvendelse, af eksempelvis en udestue eller garage der ønskes inddraget i beboelsen, kan opfyldelsen af bygningsreglementets krav til konstruktionernes maksimale varmetab eftervises på forskellige måder. CDP kan hjælpe dig i mål uanset hvilken metode der anvendes, og vi hjælper dig til at vælge den løsning der er billigst udførelsesmæssigt.

Rådgivning ved brandtomt

De fleste ting i livet kan vi forberede os på, og vi kan derfor opnå en basisviden på området før vi træffer beslutninger. Men hvad gør man når ens hus brænder? Situationen opstår pludseligt og fra den ene dag til den anden, skal man træffe beslutninger om ting man aldrig har forberedt sig på. CDP har gennem flere år hjulpet mange familier i forbindelse med deres brandtomt. Stort set alle husforsikringer tilbyder 5% i administrationstillæg til skadessummen. Er huset totalskadet, og fastsættes skadesopgørelsen til eksempelvis kr. 2.000.000, betyder det at du har kr. 100.000 til de rådgivningsydelser du har brug for.

Brandteknisk dokumentation

Står du med et krav om indsendelse af brandteknisk dokumentation før din byggeansøgning kan godkendes? CDP hjælper dig sikkert i mål med dokumentationen i brandklasse 1 (BK1).

Tegnearbejde

Skal du bygge et helt nyt hus? Eller skal du bygge til eksisterende? Måske skal du kun foretage små ændringer af eksisterende forhold? Uanset hvad kan CDP hjælpe dig med at få de nødvendige tegninger udarbejdet.