Enerigiberegninger

CDP kan hjælpe dig med alle former for energiberegninger på dit hus, på nær energimærket. Energimærket skal typisk udarbejdes i forbindelse med et hussalg eller ved nybyggeri. Det må ikke være samme firma der udarbejder energimærket, der også udarbejder de energiberegninger der ligger til grund for byggesagsbehandlingen. CDP tilbyder at udføre alle øvrige energiberegninger, såsom energiramme, varmetabsramme og generelle U-værdiberegninger. En energiramme skal du altid bruge når du bygger helt nyt hus til beboelse. Ved en tilbygning eller ændret anvendelse, af eksempelvis garage til beboelse, kan du eftervise at bygningsreglementets krav er overholdt ved hjælp af en varmetabsberegning, en energiramme for tilbygningen, eller ved overholdelse af nogle skærpede krav til u-værdier for hver enkelt konstruktionsdel. CDP hjælper dig gerne med disse beregninger, og guider dig til den mest hensigtsmæssige metode til eftervisning, målt i forhold til de omkostninger løsningerne koster at udføre.

Priser

Få en fast pris på dine energiberegninger. Fremsend anmodning om pris, og vi svarer dig hvilke oplysninger vi skal bruge for at beregne prisen, samt udføre opgaven. Energiramme for små simple enfamiliehuse i et plan, fra kr. 4.995,- plus moms. Varmetabsberegning for sommerhuse, fra kr. 3.995,- plus moms. Varmetabsberegning for tilbygning fra 2.995,- plus moms. (Se vejledning til priseksempler nederst på denne side)

Vejledning til priseksempler

Alle projekter er forskellige med dertil hørende forskelligt tidsforbrug. For at få en fast pris på dine aktuelle energiberegninger, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi giver et uforpligtende fast tilbud med et smil. På nogle hjemmesider vises der urealistiske "fra" priser for at få potentielle kunder i dialog. Sådan arbejder vi ikke hos CDP. Hos os er de viste "fra" priser realistiske. Dog - jo større dit hus bliver og jo flere vinkler dit hus får, jo længere tid går der med beregningerne, og jo større tillæg vil der naturligvis komme til "fra" prisen. Ring eller skriv til CDP allerede i dag, så får du et entydigt fast tilbud på dine energiberegninger.